Institutul „Cantacuzino” lansează pe piață imunomodulatorul OROSTIM-HV, care va putea fi achiziționat începând de miercuri (02.12.2020), potrivit unui comunicat al MApN.

OROSTIM-HV este un supliment alimentar care conține o combinație dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene și o pulbere de extract de orz verde. Are proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții, explică MApN.

Produsul se administrează în perioadele cu risc de apariție a infecțiilor respiratorii persoanelor care lucrează în colectivități cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecții respiratorii repetate și persoanelor de vârsta a treia în stări cu imunitate scăzută.

În următoarea perioadă se va continua dezvoltarea produsului, urmând ca anul viitor Institutul „Cantacuzino” să realizeze transferul tehnologic într-o altă arie de fabricație pentru producția în serie a produsului.

OROSTIM-HV se va putea achiziționa începând cu data de 01.12.2020, de la punctul de vânzare al Institutului, din Splaiul Independenței nr. 103, se mai arată în comunicat.

Sursă foto: rador.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.