Șeful Serviciului de Informații din Slovacia (SIS) a fost reținut joi (12.03.2021), fiind bănuit de luare de mită. Acțiunea a fost coordonat de Agenţia naţională slovacă de combatere a infracţionalităţii (NAKA).

Reținerea lui  Vladimir Pcolinsky a primit „undă verde” de oficialii de la Biroul procurorilor speciali (USP). Conform portalului de ştiri aktuality.sk, citat de evz.ro, oficialul din fruntea Serviciului Secrete din Slovacia ar fi primit mită de la un om de afaceri, Zoroslav K. Acesta a fost interceptat şi monitorizat de SIS.

Afaceristul este arestat de autorități, de anul trecut, din luna octombrie. Deocamdată nu se cunosc foarte multe detalii despre acest scandal uriaș care a izbucnit la Bratislava. Jana Tokolyova, cea care este purtătoarea de cuvânt la Biroul procurorilor speciali (USP) nu a oferit prea multe amănunte.

Vladimir Pcolinsky se află la conducerea serviciului de informaţii din luna aprilie a anului trecut. La acea vreme, el a ajuns în funcția respectivă de conducere după ce a fost propus de partidul „Noi suntem familie.”

Sursă foto: eurorespekt.sk

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.