Într-un comunicat al MApN, din 16.08.2020, se precizează că secretarul de stat pentru politica de apărare, planificare și relații internaționale, Simona Cojocaru, a participat, la invitația ministerului polonez al apărării, la ceremoniile organizat la Varșovia, cu ocazia Zilei Forțelor Armate Poloneze.

Evenimentul a fost organizat în contextul împlinirii a 100 de ani de la cea mai importantă victorie din istoria modernă a Poloniei împotriva Rusiei bolșevice – Bătălia pentru Varșovia, din 13-25.08.1920.

Cu acest prilej, delegația română a participat la recepția oficială oferită de președintele Poloniei, Andrzej Duda, și a avut o întâlnire bilaterală cu secretarul de stat din ministerul polonez apărării, Paweł Woźny, mai precizează MApN.

În ultima zi a vizitei în capitala Poloniei, Simona Cojocaru a depus o coroană de flori la Monumentul Ostașului Necunoscut, în onoarea eroilor polonezi și s-a întâlnit cu echipa de comandă a detașamentului românesc dislocat in cadrul grupului de luptă din Polonia.

Sursă foto: nato.int

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.