Compania italiană Iveco Defence Vehicles a anunțat săptămâna trecută că Oficiul Federal pentru Echipament, Tehnologia Informației și Suport în Serviciu al Armatei Germane a atribuit companiei un contract cadru pentru furnizarea a până la 1.048 de camioane militare Trakker, care urmează să fie livrate din 2021 până în 2028, informează Israel Defense.

Potrivit companiei, proiectul va începe cu un lot inițial de 224 de vehicule 8×8 din gama Trakker militarizată Iveco Defense, care vor fi furnizate în cinci configurații diferite.

Toate vehiculele vor îndeplini cele mai noi standarde de nivel de emisii EURO-6 și au o cabină protejată care oferă în prezent unul dintre cele mai bune niveluri de protecție balistică, anti-mină, NBC (nuclear, biologic și chimic) și IED (dispozitive explozive improvizate).

Cabina găzduiește o varietate de sisteme moderne de comunicare și comandă militară și oferă un nivel ridicat de confort al echipajului, au precizat cei de la Iveco Defense.

În ultimii ani, compania a livrat aproximativ 2.000 de vehicule din gama sa către armata germană, inclusiv versiuni personalizate, care au fost deja desfășurate în teatrele de operații.

Sursă foto: defpost.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.