Nava de patrulare „Vasily Bykov” și navele de război anti-submarin de mici dimensiuni „Kasimov” și „Yeisk” au organizat exerciții în Marea Neagră pentru a căuta și urmări submarine inamice, a informat joi (23.04.2020) biroul de presă al Flotei Mării Negre a Federației Ruse.

„Ca parte a exercițiilor, marinarii micilor nave de război anti-submarin Kasimov și Yeisk au organizat o pregătire cuprinzătoare în ceea ce privește angajarea armelor și efectuarea bombardamentelor. În cursul operațiunilor sale de a căuta și urmări un submarin, echipajul de pe nava de patrulare Vasily Bykov a organizat un exercițiu pentru protecția micilor nave de război anti-submarin de atacul aerian al inamicului”, a declarat biroul de presă.

Grupul naval al Flotei Mării Negre a executat, de asemenea, focuri de artilerie împotriva unei ținte maritime și a unei ținte aeriene. „Țintele de suprafață au fost simulate de ecrane țintă, în timp ce bombele aeriene iluminate aruncate de la aeronave ale aviației navale ale Flotei Mării Negre, iar forța de apărare aeriană a servit drept ținte”, se arată în comunicat.

Echipajele de pe Vasily Bykov, Kasimov și Yeisk au executat și focuri de artilerie împotriva machetelor minelor plutitoare.

Sursă articol și foto: tass.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.