Grupul britanic SMi anunță cea de-a 6-a ediție a Helicopter Technology Central and Eastern Europe. În acest an, evenimentul dedicat tehnologiei din industria sistemelor aeronautice rotative va avea loc la Budapesta (Ungaria), între 20 și 21 mai, unde vor participa din postura de speakeri personalități cheie din domeniul militar și guvernamental.

Printre temele care vor fi discutate se numără: programe de modernizare, pregătirea flotelor regionale, obiective de achiziție, operațiuni și interoperabilitate, securitate națională, modernizarea platformelor și altele.

Conferința de două zile va fi gazdă pentru delegații din marea majoritate a statelor europene, unde vor participa și o parte din cei mai importanți stakeholderi din industria aeronautică, Airbus, Bell, leonardo, Sikorsky.

Evenimentul va asigura:

  • briefing-uri de la ofițeri din Europa Centrală și de Est;
  • dezbateri privind tehnologia multifuncțională a elicopterelor și interoperabilitatea forțelor comune;
  • discuții la nivel înalt, care implică lideri ai structurilor militare din zona tehnică;
  • crearea unui mediu propice pentru socializare între participanți, astfel încât să poate fi realizat schimbul de informații și într-o manieră informală.

Conferința se prezintă ca fiind singurul eveniment specializat în sisteme aeronautice rotative din regiunea central și est-europeană.

Termenul limită pentru înregistrarea la eveniment expiră la 31.03.2020. Mai multe detalii cu privire la desfășurarea conferinței puteți regăsi aici.

Sursă articol și foto: smi-online.co.uk

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.