UPDATE: Termenul limită pentru transmiterea materialelor va fi prelungit până la data de 15.03.2022, având în vedere faptul că nu a fost întrunit numărul minim de materiale primite.

Dragi cititori, pentru că ne urmăriți și apreciați, dorim să vă răsplătim creativitatea și talentul jurnalistic și vă propunem spre dezbatere o temă de foarte mare actualitate și interes în plan global, un adevărat game changer în evoluția umanității – tehnologia blockchain. Revoluția în plan socio-economic generată de dezvoltarea blockchain are, inevitabil, implicații și în zona geopolitică, de apărare și de securitate, prin prisma provocărilor cu care vine la pachet această inovație tehnologică – atacuri de tip ransomware, phishing, spălare de bani și finanțarea unor activități ilegale prin intermediul crypto etc.

Redacția GeoDef, așa cum v-a promis de la bun început, își dorește să vă țină la curent cu cele mai noi și interesante subiecte și vrem să fiți parte din echipa noastră în investigarea celor mai interesante teme din zona blockchain.

Așadar, punem la bătaie 3 premii pentru cei mai curioși și creativi dintre voi.

Ce trebuie să faceți?

Să ne transmiteți un articol, pe adresa de e-mail redactia@geodef.net, până la data de 15.01.2022, care să se înscrie în următoarea tematică: „Impactul social și economic al utilizării criptomonedelor în activitățile grupărilor de criminalitate organizată”.

După evaluarea materialelor transmise de voi vom anunța câștigătorii, care vor fi răsplătiți în criptomonede, după cum urmează:

Locul I – echivalentul a 200$ în Litecoin;

Locul II – echivalentul a 150$ în Litecoin;

Locul III – echivalentul a 100$ în Litecoin.

* În prezent, 1 LTC (Litecoin) 260$

** În situația în care până la data de 15.01.2022 nu vom primi un minim de 20 de materiale, ne rezervăm dreptul de a prelungi perioada concursului.

62 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.