Mai mulți comandanți ai Hamas au fost uciși în atacurile aeriene israeliene din Fâșia Gaza, au anunțat miercuri (12.05.2021) atât Hamas, cât și autoritățile israeliene, pe măsură ce ostilitățile dintre cele două părți se intensifică, informează VOA News.

Hamas a precizat într-o declarație că liderul operațiunii militare din Gaza, Bassem Issa, și alți înalți oficiali militari au fost uciși în atacurile forțelor israeliene.

Shin Bet, serviciul de securitate internă din Israel, a precizat tot miercuri că Issa și alți comandați Hamas, printre care și șefii comandamentelor de război cibernetic și al celui de dezvoltare de rachete, au fost uciși. În total, guvernul israelian a declarat că a ucis 16 membri ai aripii militare Hamas.

Uciderea comandanților Hamas s-a produs după ce Israelul a lansat în zorii zilei de miercuri o nouă rundă de atacuri aeriene în Gaza, vizând serviciul de poliție și instalațiile de securitate. O clădire rezidențială și de birouri cu mai multe etaje a fost grav avariată. În acel moment nu se afla nimeni în clădire.

Sursă foto: fr24news.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.