Medicul militar colonel Valeriu GHEORGHIȚĂ a preluat marți funcția de manager al Spitalului Clinic de Urgență “prof. dr. Agrippa Ionescu”, astfel alăturându-se echipei medicale a Serviciului Român de Informații.

Cine este doctorul Gheorghiță?

Col. dr. Valeriu Gheorghiță este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, domeniul medicină generală (militară), cu specializarea „boli infecțioase”. Cea mai mare parte a carierei a profesat la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central “dr. Carol Davila”, precum şi în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “dr. Carol Davila” din Bucureşti, acolo unde în prezent este șef de lucrări, potrivit unui comunicat al SRI.

În ultimii doi ani, col. dr. Valeriu GHEORGHIȚĂ s-a implicat activ în combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 în România, precum şi în campania naţională de vaccinare, în calitate de preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV).

La conducerea Spitalului Clinic de Urgență “prof. dr. Agrippa Ionescu”, col. dr. Valeriu Gheorghiţă va pune în aplicare un plan managerial destinat creşterii constante a calităţii actului medical pentru întreaga comunitate deservită de unitatea medicală.

În locul doctorului Valeriu Gheorghiţă, la conducerea Comitetului Naţional de Vaccinare anti-COVID, a fost numit secretarul de stat din Ministerul Sănătății Andrei BACIU.

Sursă  foto: Agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.