Trei oameni au murit, în urma unui atac cu cuțitul în orașul Nisa, Franța. Incidentul s-a produs în dimineața zilei de joi (29.10.2020), în apropierea catedralei Notre-Dame, scrie presa internațională.

Portalul Nice-Matin scrie că printre victime este o femeie care ar fi fost decapitată. Alte câteva persoane ar fi fost rănite. Autorul atacului a fost reținut de polițiști.

Deocamdată, autoritățile franceze nu au oferit detalii despre identitatea infractorului sau despre motivele sale. Primarul de Nisa a declarat că incidentul ar avea caracteristicile unui atac terorist.

Amintim că pe 16.10.2020, în apropierea Parisului, un bărbat originar din Rusia, Abdulah Anzorov, a decapitat un profesor de istorie, după ce pedagogul ar fi arătat elevilor o caricatură cu profetul Mohamed.

Pe 28.10.2020, autoritățile din Turcia au pus sub acuzare revista franceză Charlie Hebdo, pentru publicarea „caricaturii jignitoare” cu președintele Erdogan înfățișat în lenjerie intimă și ridicând chador-ul unei femei musulmane.

Sursă foto: thesun.co.uk

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.