Pe fondul îngrijorărilor crescânde cu privire la o potențială nouă invazie rusă pe scară largă în Ucraina, reprezentanții guvernului american îi avertizează pe cetățenii americani că anumite condiții s-ar putea schimba „fără preaviz”.

Ambasada SUA la Kiev a trimis avertismentul miercuri dimineață, avertizând cu privire la activitățile militare ruse neobișnuite în apropierea granițelor Ucrainei și în Crimeea ocupată.

Cetăţenilor americani li se reaminteşte că condiţiile de securitate de-a lungul graniţei se pot schimba fără preaviz”, a avertizat Ambasada SUA la Kiev. „Vă rugăm să verificați site-ul nostru web și paginile de rețele sociale pentru informații suplimentare.”

Pe 22 noiembrie, CNN a anunțat că administrația Biden cântărește trimiterea de consilieri militari și echipamente noi în Ucraina, în timp ce Rusia își grupează forțe militare în apropierea graniței.

Potrivit  CNN, Departamentul de Apărare a făcut presiuni pentru ca unele echipamente care au aparținut Forțelor Aeriene din Afganistan, cum ar fi elicopterele Mi-17, să fie trimise în Ucraina.

Sursă foto: Getty Images

VEZI ARTICOLUL:  CONCURS EDITORIAL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.